Hollywood’un ünlüleri pilatesin faydalarıyla güzelleşiyor

Hollywood’un ünlüleri pilatesin faydalarıyla güzelleşiyor

Joseph Pilates New York’ta kurulduğundan beri, 1920’de Pilates tekniği derinlemesine, çok sayıda yıldız, dansçı ve ünlü bu disiplini benimsemiştir. Katherine Hepburn ve Lauren Bacall bunlardan bazıları. Hepsinin ortak özelliği ise pilatessiz yapamamaları.

İşte size pilates yapmadan duramayan ünlüler:

Uma Thurman: “Her gün Yoga ve Pilates yapıyorum.

Courteney Cox: “Pilates hariç spor yapmaktan nefret ederim.”

Jennifer Aniston: “Pilates yaparken elde edilen sonuçlardan çok memnunum.”

Jodie Foster: “Pilates meraklısı ve uzun yıllardır bunu yapıyor.”

Elizabeth Hurley: “İlk çocuğumun doğumundan sonra siluetimi kurtarmak için Pilates yapmaya başladım.”

Madonna: 50 yaşın üstünde ve endişeli olabilecek menopozun pilatesle atlattı. Madonna pilatesten o kadar güç alıyor ki tekrar anne olmak istediğini, zaten çocuk sahibi olduğunu, yarım dünya turuna çıktığını söyledi. Madonna pilates yapmadan duramayan ünlülerden.

Sarah Parker, Sharon Stone ve diğerleri. Hepsi pilatesin, aletli ve reformer pilatesin faydalarını gördü. Daha fazla pilatese inanarak pilatesin yararlarının tadına vardı.

Gwyneth Paltrow: Ayrıca şeker ve kafeini hayatından çıkardı. Ayrıca haftada dört kez alkol almıyor, düzenli olarak yoga ve Pilates yapıyor.

Fakat her şey nasıl hareket edileceğini bilmek değil, ünlülerin o güzel yüzlerinin arkasında da birçok sır var. Her zaman güzel olmak için nasıl yaptıklarını bilmek ister misiniz?

Pilates eğitimi ağrıları azaltıyor

Pilates yöntemi, karın enine, omurganın multifidusu gibi derin kasları çalıştırır. Pelvik taban ve lumbagodan kaçınırken kolonu dengeler, ayrıca hiperloroz omurgasının veya hiperkofozun deformasyonlarının neden olduğu ağrıyı düzeltir ve hafifletir.

Pilates ile daha iyi sonuçlar elde etmek için vücudunuzun daha fazla farkında olursunuz. Yaratıcısı Joseph Pilates’in sözleri akıllıcadır:

10 seans ile farkı fark edeceksiniz, 20 ile fiziksel olarak takdir edeceksiniz ve 30 seanstan sonra … bedeniniz değişmiş olacak…

Joseph Pilates