Ankara Batıkent Madame Pilates Salonu Nerede ve Nasıl Gidilir?

Ankara Batıkent Madame Pilates Salonu Nerede ve Nasıl Gidilir?

Pilates yapmak isteyen bayanlar için en önemli kriterlerden biri mesafe. Mat pilates ya da aletli reformer Pilates yapmak isteyen bayanlar pilates salonlarına nasıl gideceklerini merak ediyor. Bu yazımızda biz de Ankara Batıkent’te bulunan Madame Pilates Stüdyosuna nasıl gidileceğini anlatacağız.

Ankara’da Eryaman, Çakırlar, Yenimahalle, Etimesgut, Elvankent, Çayyolu, Ümitköy, Etlik, Keçiören, Demetevler, Mamak ve Çankaya gibi bölgelerden de öğrencileri ağırlayan Madame Pilates salonuna özel araçla gidilebildiği gibi otobüsle dolmuşla ya da metro ile de gidilebiliyor.

Batıkent’te eski Carrefour Alışveriş merkezinin olduğu Jandarma girişinin oradaki ana cadde üzerinde yer alan Madame Pilates Stüdyosu, Batıkent Uğur Mumcu ve İnönü mahallelerinin kesiştiği noktada bulunuyor. İstanbul yolundaki Jandarma girişinden arabayla girildiğinde 2. Işıklarda solda yer alan Madame Pilates Salonu’nun karşısında Özgür Taksi çaprazında ise Harbiş 3 Sitesi yer alıyor. Ana cadde üzerinde yer alan Madame Pilates Stüdyosu’nun tabelası da çok rahatlıkla her yerden görülebiliyor.

Metro ya da otobüs seçeneği

Yakın bölgede yaşayanların ya da oturanların yürüyerek gidebildiğim Madame Pilates salonuna metro ile gelmek isteyenler Kızılay Batıkent metrosunda bindikten sonra Batıkent’teki Gimsa durağında iniyor.

Metrodan indikten sonra hemen çıkıştaki otobüslerden 292 numaralı Batıkent Metro -İnönü Mah. otobüsüne binerek Harbiş 3 sitesinin önündeki duraktan inildiği zaman Batıkent Madame Pilates kursuna rahatlıkla ulaşılabiliyor. Ayrıca Ankara Batıkent Madame Pilates salonunun önünden Batıkent Mamak halk otobüsü geçiyor. İsteyenler bu otobüse binerek Madame Pilates’e rahatlıkla ulaşabiliyor.

Navigasyon sizi Madame’a götürüyor

Madame Pilates salonuna gitmek için www.madamepilates.com internet adresine girildiği zaman oradaki ulaşım bilgilerinden rahatlıkla salona ulaşılabiliyor. Ayrıca Google arama motoruna ya da Yandex arama motoruna Madame Pilates diye yazıldığı zaman çıkan haritadan da navigasyon kullanılarak rahatlıkla Ankara Batıkent Madame Pilates stüdyosuna gidilebiliyor.