Ankara Batıkent’te reformer ile pilates salonunda hamile pilatesi yapmak artık çok kolay

Ankara Batıkent’te reformer ile pilates salonunda hamile pilatesi yapmak artık çok kolay

Dünyanın en değerli varlıkları olan bebekleri dünyaya getiren kadınlar hamilelik döneminde çeşitli sıkıntılar yaşayabiliyor.
Doktorlar ise kadınların hamilelik dönemlerini sağlıklı atlatmaları için çeşitli önerilerde bulunuyor.
Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmesi için doktorların tavsiye ettiği en önemli etkinliklerden biri ise pilates olarak öne çıkıyor.

Mat pilates ve aletli pilateslerle kadınların sıkılaşma, zayıflama ve eklem rahatsızlıklarını tedavi eden pilates şimdi de hamile kadınlar için çok önemli bir egzersiz hareketi olarak öne çıkıyor.
Hamilelik döneminde pilates yapan kadınlar hem kendilerinin daha iyi bir hamilelik dönemi geçirmesini sağlarken hem de çocukların gelişimine önemli katkıda bulunuyor.

Hamile pilatesi için uzmana başvurun

Hamile pilatesi yaptırmak isteyen kadınların dikkat edeceği en önemli unsurlardan biri ise işin uzmanından yardım almak.
Bugün birçok pilates hocası mat pilates ve aletli pilateslerle reformer gibi aletler üzerinde çeşitli eğitimler veriyor. Ancak hamile pilatesi vermek için bu işin uzmanı olmak gerekiyor.


Hamile pilatesi yaparken eğitimini düzgün almış ve fizyoloji ile anatomi bilgisi, bebek gelişimi bilgisi olan uzman kişilerden yardım almak büyük önem taşıyor.
Fizyoterapistler ile birlikte hemşire kökenli pilates hocalarının hamile pilatesi vermeleri çok daha uygun olabilir. Tabii ki yeterli eğitimleri almaları şartıyla…

Pilates ile forma girin

Artık günümüzde hamileler çok kolay hamile pilatesi yapmak için salonlara gidebiliyor. Doğum sonrası verilmesi gereken kilolara da önceden hazırlık yapabiliyor.
Ankara Batıkent’te pilates stüdyolarında ya da salonlarında aletli ve reformer pilates seçenekleri ile birlikte hamile pilatesi de artık yapmak çok kolay…


Hamile pilatesi yapmak isteyen kadınlar Batıkent’ten çok da uzak yerlere gitmeden bulundukları bölgede Batıkent’te ya da Çakırlar’da hamileler için özel olarak tasarlanmış aletli pilates stüdyolarında pilates dersleri alabiliyorlar.

Daha çok ümitköy-Çayyolu, Çukurambar, Çankaya, Gaziosmanpaşa gibi bölgelerde yaygınlaşan pilates stüdyoları artık Batıkent, Eryaman, Çakırlar, Yenimahalle ve Keçiören gibi Ankara’nın değişik semtlerinde faaliyet göstermeye başladı.

Aletli pilates ile hamileliği rahat geçirin

Batıkent’te bulunan Madam Pilates isimli butik aletli Pilates Stüdyosu uzman kadrosu ve nitelikli pilates donatıları ile hem normal bayanlara hem de hamile bayanlara hizmet vermeye başladı.

Eğer siz de hamileyseniz ya da hamile kalmayı düşünüyorsanız doktorunuza danışarak pilatesin faydaları hakkında ya da size vereceği katkıları hakkında bilgi alabilirsiniz.
Doğru ellerde doğru tekniklerle pilates yaparak, özellikle de aletli pilates dersleri alarak kendinizi doğuma hazırlayabilirsiniz, sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilirsiniz.
Hatta hamilelikten sonra da aldığınız kilolardan kurtulmak, sıkılaşmak, zayıflamak ve çeşitli eklem ağrılarını gidermek için aletli reformer pilates dersleri alarak pilates yapabilirsiniz.

Batıkent’te hamile pilates dersleri

Doğum sırasında oluşabilecek çeşitli rahatsızlıkları giderebileceği gibi pilates, bel fıtığı ve bebek emzirme gibi duruş bozukluklarına, ayrıca boyun rahatsızlıklarına da birebir çözümler sunuyor.

Tüm bu olumlu etkileri dikkate alındığında doktorlar hem bayanların hem de hamile bayanların daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak, kendilerini zinde hissetmek ve sıkılaşmak için pilates yapmalarını özellikle de aletli pilates yapmalarını öneriyor.
Ankara Batıkent’te bulunan Madame Pilates Salonu reformer pilates aletleri ile hizmet vermeye devam ediyor…