Ankara Eryaman pilates salonu için hangi seçenekleri sunuyor?

Ankara Eryaman pilates salonu için hangi seçenekleri sunuyor?

Ankara’da şehir merkezine biraz uzak bir lokasyon olan Eryaman’da yaşıyorsunuz ve pilates yapmak istiyorsunuz. Eryaman pilates salonu açısından çeşitli seçenekler sunuyor ama sizi tatmin etmedi mi? Öyleyse çok çok uzaklara gitmeye gerek yok. Çankaya, Tunalı, Gaziosmanpaşa, Çukurambar, Yaşamkent ya da Çayyolu veya Ümitköy’e gitmek zorunda değilsiniz.

Batıkent pilates salonu için artık iyi alternatifler sunuyor. Ankara’da komşu olan ve benzer bir gelişim gösteren bu iki semt birbiriyle etkileşimli olarak gelişiyor. Benzer profillere ve yaşam alışkanlıklarına sahip olan bu iki semtin birbirine ulaşımı çok kolay.
Şöyle ki pilates yapmak isteyen bir bayan eğer Eryaman dışında çalışıyorsa büyük ihtimalle Batıkent’ten geçecektir.

Bu durumda akşam iş çıkışı yolunun üstündeki Batıkent pilates salonuna uğrayıp pilates yaptıktan sonra evine rahatlıkla gidebilir. Batıkent’te pilates yaptığı için ekstra yol ve zaman kaybetmez. Bu nedenle Eryaman’da oturup da pilates dersi almak isteyenlerin mutlaka Batıkent pilates kurslarını araştırması gerekiyor.

Eryaman pilates salonu fiyat orantısı

Bu kişi Eryaman pilates salonu için ordan bir tercih kullansa da aynen Batıkent’te olduğu gibi benzer bir yol ve zaman harcar. Bu durumda Eryaman’da oturanlar rahatlıkla Batıkent’teki bir pilates salonuna gidebilir. Batıkent pilates kursları açısından farklı salon seçenekleri sunabiliyor. Bunun için Batıkent Madame Pilates salonu da tercih edilebilir.

Ankara Eryaman’da oturanların rahatlıkla ulaşabildiği salon İstanbul yoluna 500 metre mesafede yer alıyor. Eryaman’dan bu pilates salonuna gelenler İstanbul yolundaki Jandarma girişinden Batıkent’e saptıklarında hemen Madame Pilates’e ulaşabiliyorlar. Buradaki Batıkent pilates kursu mat ve aletli reformer seçeneklerini bireysel ya da grup olarak yapma imkanı sunuyor. Eryaman pilates fiyat açısından Batıkent ile benzerlik gösteriyor. Bu nedenle pilates yaparken fiyat da sorun olmaktan çıkıyor.