Batıkent’te üçüncü ruhsatını alan pilates salonu

Batıkent’te üçüncü ruhsatını alan pilates salonu

Pilates salonlarıyla ilgili prosedürler sıkılaşmaya başladı. Daha önceleri sertifikası olmadan birçok salon açılırken şimdi ise pilates salon açmak için oldukça büyük engelleri aşmak gerekiyor. Tabi pilates salonu açmak zor olduğu için çoğu işletme ruhsatsız bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor.

Madame Pilates ise üçüncü ruhsatını alarak bu alanda ender pilates salonlarından biri olmayı başardı. Ankara Yenimahalle Belediyesi’nden Spor Salonu kategorisinde Pilates Salonu işletmesi için ruhsatını alan Madame Pilates, daha sonra ise diğer tüm denetimleri ve prosedürleri yerine getirerek, Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun Yeterlilik Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Süreç ve denetimler bununla da sınırlı kalmadı. Yenimahalle Belediyesi ve Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun ruhsatlarının ardından, Madame Pilates Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisi Çalışma İzin Belgesi’ni de aldı. Tüm bu belgeler olmadan bir pilates salonunun faaliyet göstermesi mümkün olmazken, Ankara’nın en iyi aletli reformer pilates salonlarından biri olan Madame Pilates, tüm belgeleri ve koşulları sağlayan bir pilates stüdyosu oldu.