Genelge yayınlandı, pilates salonları açıldı

Genelge yayınlandı, pilates salonları açıldı

Uzun zamandır ne zaman açılacağı beklenen pilates salonları diğer spor salonları gibi sonunda açıldı. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeyle birlikte yaklaşık 2 buçuk aydırkapalı olan Ankara pilates stüdyoları resmen açılmış oldu. Böylece aylardır derslerden ve pilates egzersizlerinden uzak kalanlar pilatese kavuşmuş oldu.

Ankara’daki pilates salonları birbiri ardına açıldığını açıklarken, gerekli tüm tüm tedbirleri alan salonlar üyelerine duyurularını yapmaya başladı. Pilates salonları Ankara’nın farklı semtlerinde faaliyetlerine kaldığı yerden devam ederken, Batıkent, Eryaman, Çakırlar, Yenimahalle, Çankaya, Ümitköy, Demetevler, Çayyolu, Tunalı Hilmi, Keçiören, Mamak, Etlik, Sincan ve Elvankent gibi bölgelerdeki salonlar Ankaralı pilates severleri ağırlıyor.

Batıkent pilates salonları artık açık

Salonlar üyeleri için gerekli tedbirleri alırken, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre tedbirler alınıyor. Koronavirüsün (Covid-19) etkilerini en aza indirmek ve hastalığın bulaşmasını engellemek için çok sayıda tedbirler alınırken, doğru yapılan spor ve egzersizler vücudun bağışıklık sistemini güçlendirdiği için hastalığa karşı savaşta büyük önem taşıyor. Bu nedenle tüm Türkiye’de olduğu gibi Ankara’daki pilates salonlarının açılması da önem arz ediyor. Gerekli tedbirler alınarak yapılan pilates derslerinin önemli derecede olumlu etkisi olması bekleniyor.