Batıkent aletli pilates için Ankara’da yeni merkez oldu

Batıkent aletli pilates için Ankara’da yeni merkez oldu

Son yıllarda forma girmek, zayıflamak ya da sıkılaşmak isteyen kadınlar aletli pilatesi keşfetti. Özellikle doğumdan sonra aldığı kilolardan kurtulmak isteyenlerin yanı sıra masabaşından çalışmadan kaynaklı olarak kilo problemi yaşayan kadınlar da kendileri için uygun bir aletli pilates merkezi arıyor.

Sağlıksız beslenme ve spor yapamama nedeniyle aldığı yağlardan kurtulmak ve fit bir bedene kavuşmak isteyenler de aletli pilatesin farkına varmaya başladı.

Çocuk emzirme, çanta taşıma ve araba kullanmadan kaynaklanan postür bozukluklarıyla birlikte bel fıtığı ve benzeri rahatsızlığı bulunan kadınlar da kendilerini aletli pilatesin şifasıyla rahatlatmak istiyor.

Reformer pilates eğitimi ile etkili sonuç

Aletli pilates; reformer pilates ve cadillac pilates olarak yapılabiliyor. Reformer pilatesler towerlı ve towersız olarak kullanılabilirken, cadillac pilates ise tek tip olarak yapılıyor. Aletli pilateslerde yüzlerce hatta binlerce farklı hareket yapılabilmesi nedeniyle vücudun tüm kas ve eklemleri rahatça çalışabiliyor. Aletli pilatesle etkili sonuç alındığı için doğru ve bilinçli bir şekilde yapılması büyük önem taşıyor. Bilinçsiz ve ehil olmaya kişiler tarafından yaptırılan aletli pilates hareketleri yaralanmalara bile yol açabiliyor.

Batıkent aletli pilates salonu

Ankarada en büyük semtlerden biri haline gelen Batıkent de aletli pilates yapmak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor. Batıkent’te aletli pilates salonlarının sayısı gün geçtikçe artarken aletli pilates yapanların sayısı da artıyor.

Ankara Batıkent’teki Madame Pilates salonu yeni stüdyosuyla birlikte aletli pilatesin merkezlerinden biri haline geldi. Madame Pilates salonuna gelenler hem reformer pilates hem de cadillac pilates yapabiliyor. Yoga derslerinin yanısıra mat pilatesin de verildiği Batıkent Madame Pilates salonunda hem bireysel hem de grup derslerine katılmak mümkün…