Ankara Çakırlar Batıkent’te aletli reformer ve mat pilates dersi fiyatları ne kadar?

Ankara Çakırlar Batıkent’te aletli reformer ve mat pilates dersi fiyatları ne kadar?

Artık Ankara Yenimahalle Batıkent’te salonda ya da stüdyoda aletli ya da mat pilates dersi almak için çok büyük miktarda paraları gözden çıkarmak zorunda kalmayacaksınız. Özellikle kadınlar aletli Pilates yaparak hem zayıflayabilir hem form tutabilir Hem vücutlarını daha iyi bir görünüme kavuşturabilir hem de daha daha sağlıklı olabilir. Üstelik bunlar için çok fazla para harcamak zorunda kalmayacaklar. Pilatesin sağladığı faydaları gören bayanlar bazı harcamalarından tasarruf ederek bile aylık pilates derslerinin fiyatını rahatlıkta karşılayabilecek.

Daha önceleri Ankara’nın Yenimahalle, Çankaya, Gaziosmanpaşa, Kızılay, Ümitköy, Çayyolu, Çukurambar, İncek ve Yaşamkent gibi bölgelerinde açılan pilates salonları artık Batıkent Yenimahalle Keçiören Eryaman Sincan Demetevler Çakırlar Mamak Etlik gibi bölgelerde de açılmaya başladı. Bu sayede kadınlar bulundukları bölgede pilatesin farklı segmentleri olan aletli reformer ya da mat pilatesi yapma ve derslerini alma fırsatını yakalamış oldu. Ankara’nın en büyük semtlerinden Biri haline gelen Batıkent Çakırlar Yenimahalle Eryaman gibi yakın bölgelerin yanı sıra Ümitköy Çayyolu Yaşamkent Çukurambar ve diğer bölgelerine hitap eden Madame pilates Stüdyosu fiyat bakımından oldukça cazip seçenekler sunuyor.

Ankara Batıkent Çakırlar’da pilates fiyatları

14 mayıs 2019 tarihi itibarıyla Ankara Batıkent’teki Pilates olan Madame Pilates’te aletli reformer üzerinde pilates yapmak için bir kişi özel ders için haftada 1 saat ders alırsa ayda toplam 360 lira ödüyor. Bu kişi Madame pilates te haftada 2 saat aletli reformer Pilates dersleri almak isterse ödeyeceği miktar ise 720 TL oluyor.

Ankara Batıkent’te aletli reformer pilates derslerinde 2 kişilik grup fiyatı

Özel ders fiyatına yüksek bulan öğrenciler için Madam plates salonunda iki kişilik özel dersler de alınabiliyor. Yine aynı şekilde aletli Pilates olan reformer dersleri almak isteyen bir kişi ikili grup halinde haftada 1 saat ders alırsa ayda 240 TL ödüyor. Ikili grupta haftada 1 saat yerine Haftada 2 saat pilates için reformer dersi almak isteyenlerin ödeyeceğim miktar ise 480 TL oluyor.

Ankara Çakırlar’da aletli reformer pilates derslerinde 3 kişilik grup fiyatları

Madame pilates de bu fiyatlardan daha düşük fiyatlarla özel pilates dersleri almak da mümkün. Bunun için aletli Pilates yapmak isteyen kişiler üçerli gruplar halinde derslere katılabiliyor ve reformer aletlerinde pilates yapabiliyor. Bir kişi üçerli gruplar halinde haftada 1 saat reformer dersi almak isterse burada aylık ödeyeceği miktar 200 TL. Ankara Batıkent’teki Madam pilates salonunda ders almak isteyenler deneyimli hocalar eşliğinde Ayda 2 saat üçerli grup olmak üzere ders almak isterse ödeyeceği miktar ise 400 TL.

Ankara Batıkent’te mat pilates için grup derslerinin fiyatı

Batıkent’teki Butik pilates Salonu olan Madame pilates studioda reformer aletleri ile yapılan pilatesin yanı sıra mat gruplarıyla da pilates dersi verilebiliyor. Buradaki fiyatlar çok daha uygun. Deneyimli hocalar eşliğinde mat pilates almak isteyenlerin ödeyeceği aylık miktar 200 TL. Bunun için Haftada 2 saat mat pilates dersleri veriliyor. Mat pilates dersleri sadece grup olarak alınabiliyor özel ders olarak verilmiyor.

Ankara Batıkent’te hamile pilates derslerinin fiyatı şu şekilde

Aletli pilatesin haricinde klinik pilates çocuk pilates ya da hamile pilatesi yapmak isteyenler için de fiyatlar uygun tutulmuş. Ankara Batıkent’teki Madam pilates salonunda klinik hamile ya da çocuk pilatesi derslerinden faydalanmak isteyenlerin ödeyeceği ders başı ücret ise 100 TL olarak belirlenmiş.

Her bütçeye göre pilates dersi var

Bu fiyatlara bakıldığında pilates yapmak isteyenler kendi bütçelerine göre farklı pilates derslerine çok rahatlıkla seçerek pilates yapabiliyor. Pilates derslerin fiyatları reformer pilates olsun mat pilates olsun çok yüksek olmadığı için adınlarda çok daha fazla pilates yapma İstiyor.

Aletli reformer pilates, mat pilates ve hamile pilatesi ders ücretleri

  • 3 kişilik grupta aletli reformer ücreti kişi başına haftada 1 saatten ayda 200 TL
  • 3 kişilik grupta aletli reformer fiyatı kişi başına haftada 2 saatten ayda 400 TL
  • 2 kişilik grupta aletli reformer fiyatları kişi başına haftada 1 saatten ayda 240 TL
  • 2 kişilik grupta aletli reformer ücretleri kişi başına haftada 2 saatten ayda 480 TL
  • 1 kişilik özel derste haftada 1 saatten aylık ders ücreti 360 TL
  • 1 kişilik özel derste haftada 2 saatten aylık ders ücreti 720 TL
  • 5 kişilik mat pilates gruplarında haftada 2 saatten kişi başı aylık ücret 200 TL.
  • Hamile pilatesi ise 1 kişilik özel derste haftada 1 saatten aylık 400 TL.
  • Hamile pilatesi ise 1 kişilik özel derste haftada 2 saatten aylık 800 TL.