Ankara Batıkent’te mat pilatesi salonda yapmak için 5 neden!

Ankara Batıkent’te mat pilatesi salonda yapmak için 5 neden!

Yaz artık geliyor. Herkes tatil planı yapıyor. Ancak tatile çıkmadan önce forma girmeye ne dersiniz? Ankara’da pilates salonu mu arıyorsunuz? Özellikle Ankara’nın Batıkent, Eryaman veya Çakırlar gibi son dönemlerin gelişen bölgelerinde mi oturuyorsunuz? O zaman verdiği dersler ve butik pilates studiosu tarzındaki aletli reformer ve mat pilatesin bir arada yapılabildiği Batıkent’teki Madame Pilates salonu sizi için bulunmaz kaftan olabilir. Siz de eğer Ankara’da aletli reformer ya da mat pilates dersleri veren salonlardan birine gitmek istiyorsanız, Madame Pilates’i tercih edebilirsiniz…

Pilates’e yeni başladıysanız, Pilates mat dersleri veya Pilates ekipman dersleri almak isteyip istemediğinize karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. Ekipmanlar, Pilates’te pratik olarak semboliktir, ancak bu bir mat sınıfında derslere zaman ayırmaya değmeyeceği anlamına gelmez. Ekipman kullanma fırsatınız varsa, bu harika olacaktır.

Mat pilatesi ihmal edenler için matın inkar edilemez faydalarını yeniden keşfetme zamanı…

Mat pilates dersleri size pilatesin faydalarını gösterir

Tonlama, esneklik, daha iyi duruş, daha verimli hareket, beden / zihin bağlantısı – Pilates metodunun sunduğu her fayda mat dersleri yoluyla elde edilebilir. Pilates ekipmanları, genel fitness planınız için önemli olan orta derecede dirençli bir antrenman elemanı ekler.

Bununla birlikte, klasik Pilates dizisini içeren bir Pilates mat antrenmanı, Pilates mat çalışmasının ana antrenmanların alfa ve omega’sından bahsetmeksizin, ömür boyu sağlıklı alışkanlıklar için temel oluşturacak son derece iyi bir antrenmandır.

Mat pilates eğitiminde teknikleri öğreneceksiniz

Pilates mat sınıflarındaki tüm Pilates hareketlerinin tekniklerini öğreneceksiniz. Nötr omurga, uygun şekilde bağlanmış bir çekirdek, c eğrisi, omuz ve pelvik stabilite, spinal eklemlenme, tam nefes alma, karşıt enerjiyle çalışma – hepsi Pilates mat derslerinin bir parçasıdır. Dikkat edilmesi gereken daha az şeyin olduğu matta bu temelleri öğrenmek, ekipman üzerinde kullanılmasını çok daha kolaylaştırır.

Mat Becerileri Ekipman Becerileridir

Bazı insanlar Pilates mat salonundaki egzersizlerinin Joseph Pilates tarafından Pilates ekipmanı egzersizlerinin temeli olarak tasarlandığını düşünüyor. Joseph Pilates’in mat ve ekipman alıştırmaları ile ilgili çalışmaları nasıl geliştirdiğini tam olarak bilmiyoruz. Bununla birlikte, çoğu Pilates eğitmeni ve uzun süredir uygulayıcılar tutarlı mat çalışmanın ekipman performansına derinden faydalı olduğunu söyleyecektir. Bütün mat egzersizler, ekipman egzersizleriyle ilgili becerileri öğretir.

Mat pilates dersleri beden, zihin ve ruhu geliştirir

Pilates, kesinlikle bedeni, zihni ve ruhu bütünleştirmeye ve yükseltmeye yardım etmek amacıyla gelişti. Pilates egzersizleri daima Pilates merkezleme, konsantrasyon, kontrol, hassasiyet, nefes alma ve akış prensipleriyle uygulanır.

Pilates antrenmanı bu tür dikkat ve kaliteyle karıştırıldığında, fiziksel bir deneyimin ötesinde bir şey olur ve bu etkiler kişinin yaşamı boyunca hissedilir. Mat, Pilates ilkelerini somutlaştırmak için mükemmel bir yerdir.

Kendi Mat Pİlates Egzersizlerinizi Nasıl Yapacağınızı Öğrenin

Pilates mat egzersizlerini ve kendi becerinizle yazılı notlar, DVD’ler ve videolar ile öğrenebilirsiniz, ancak öğrenmenin en iyi yolu, en azından ilk önce iyi bir eğitmene sahip bir Pilates dersidir. Bunu için iyi bir pilates salonuna gitmeniz gerekiyor.

Bir mat sınıfı size esnemeyi ve her şeyi doğru yaptığınızdan emin olmanız için gereken geri bildirimi sağlar. Bir kez mat yapmayı öğrendikten ve bunları evde bir rutine yerleştirdikten sonra, Pilates’i kendin yaparsın, bu da Joseph Pilates’in “Kontrolojiyle Hayata Dönüş” yazdığında herkes için tasarladığı şeydir. Tek ihtiyacınız olan bir mat veya sert, yastıklı bir yüzeydir.