Ankara’da sıkılaşmak isteyen gelin adayları aletli reformer pilates yapıyor

Ankara’da sıkılaşmak isteyen gelin adayları aletli reformer pilates yapıyor

Her genç kızın hayali çok güzel ve görkemli bir düğünle dünya evine girmek. Tabii içene girdikleri o masalsı gelinlikle birlikte… Fakat bazı gerçekler hayal edildiği gibi olmayabiliyor. Kilo ve bazı duruş bozuklukları nedeniyle gelinlikler evlenmek isteyen genç kızları kabusu olabiliyor.

Gelin adaylarına pilates çare oluyor

Pilatesin özellikle de aletli reformer pilatesin yararlarını saymakla bitiremezken, bu sihirli pilatesin faydaları gelin adaylarının da imdadına yetişiyor.
Artık istedikleri gelinliğin içine girip onu bir prenses gibi taşımak isteyen gelin adayları pilatese başlıyor. Özellikle aletli pilates yapan gelin adayları birkaç ay içinde bambaşka bir vücuda sahip olabiliyor.

Ancak bu tabiki yazıldığı kadar kolay olmuyor. Bunun için ideali 3 olmak kaydıyla haftada en az iki kere pilates yapmak gerekiyor. Yeme alışkanlığını da olması gerektiği gibi düzenleyebilen gelin adayları kısa sürede pilatesle adeta yeniden doğuyor. Ve mutlu bir evlilik için ilk adım olan düğün töreninde gelinliğini bir prenses edasıyla taşıyabiliyor.

Düzenli pilates egzersizleri ve beslenmeye dikkat eden gelin adayları bunu bir yürüyüş ya da fitness ile destekleyebilirse çok kısa sürede vücutları forma girebildiği gibi sıkılaşma ve düzgün duruşun yanısıra, kilo vermeye de başlıyor.

Batıkent’te gelinlere özel aletli pilates dersleri

Gelin adaylarının gelinlik hayallerinin gerçeğe dönüşmesi için iyi bir aletli pilates eğitimi veren pilates salonuna gitmesi gerekiyor. Tam da bu noktada Ankara Batıkent’te yer alan pilates kurslarından biri olan Batıkent Madame Pilates salonu gelin adaylarına özel ders programlarıyla hizmet veriyor. Gelin adaylarının ihtiyaçları doğrultusunda özel programların hazırlandığı Madame Pilates stüdyosunda özel derslerin yanı sıra grup derslerine de girilebiliyor.

Kişinin vücut ölçülerine göre değişmekle birlikte gelin adaylarının en az 3 ay öncesinde aletli ya da mat pilates yapmaya başlaması gerekiyor. Hocaların verdiği özel programlar sayesinde gelin adayları vücutlarını istedikleri forma sokmak için ilk adımı atmış olmakla birlikte aslında kendileri için de çok iyi bir şey yapıyor. Pilatesle birlikte aslında sağlıklı ve bilinç bir yaşama adım atıyorlar…