TCF’nin 2020 Pilates gelişim semineri Antalya’da yapılacak

TCF’nin 2020 Pilates gelişim semineri Antalya’da yapılacak

Türkiye’de pilatesin gelişmesini ve daha iyi noktalara gelerek daha fazla insanın pilates yapmasını sağlamak için yoğun çaba harcayan merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Cimnastik Federasyonu (TCF) eğitimlerine devam ediyor. Donanımlı pilates eğitmenleri yetiştirmek için çok sayıda eğitim, seminer ve konferans düzenleyen TCF önümüzdeki mart ayında Antalya’da bir etkinlik daha gerçekleştirecek.

Step, aerobik ve Pilates 2020 Vize ve Gelişim Semineri 13-15 Mart 2020 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek. Seminere katılmak için en az Birinci Kademe Yardımcı Antrenörlük Belgesine sahip olmak gerekirken, İkinci Kademe antrenörlerine öncelik tanınacak. Antalya Kemer’de yapılacak gelişim seminerine katılanlara Gelişim Semineri Belgesi verilecek ve kademe geçişlerinde kullanılabilecek. Eğitime katılanlar 2020 yılı Vizeli sayılacak.

Pilates semineri, pilates salonlarında vize olarak geçerli sayılıyor. TCF bu belgeleri zorunlu tutuyor.

Pilates eğitmenleri ders verecek

3 gün sürecek olan seminerde alanlarının uzman isimleri bilgi ve deneyimlerini katılımcı eğitmenlere aktaracak. Uygulamalı ve pratik olarak yapılacak eğitimlere Zeren Gürsoy, Erdem Güder, Melih Çatalyürek gibi deneyimli hocaların yanı sıra, Seda Özer, Ayşe Erpulat, Özkan Altay, Cemil Özdemir gibi isimler katılacak. TCF’nin son dönemde çok fazla sayıda seminer düzenlememesi nedeniyle yoğun bir katılama sahne olacak seminere başvurular 21 Şubat 2020 itibariyle sona ererken, bu seminerin pilates eğitmenlerinin ufuklarını açmada büyük etkisi oluyor.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezi olarak bilinen Antalya’daki pilates seminerinde mat pilates, reformer pilates ve cadillac pilates ile ilgili eğitimler verilecek. Seminere İstanbul, İzmir ve Ankara’nın yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden ve bölgesinden katılım olacak.