Ünlü aktris Kate Hudson’un pilates macerası nasıl başladı?

Ünlü aktris Kate Hudson’un pilates macerası nasıl başladı?


Son zamanlarda pilates dünyasına bir yolculuğa çıktım. Bebek yaptıktan sonra artık 20’li yaşlarımda olmadığımı fark ettim ve eskisi gibi yaptığım şeyler kesmeyecekti beni…

Bu yüzden ilk önce, spor salonuna geri dönmeyi denedim, bebek öncesi, değirmen düzenli koşu, aylık üyelik ve spin sınıfları spor salonuna yazıldım.

Daha önce sevdiğim dersler artık beni çekmiyordu. Bu yüzden iptal etmeye ve yalnız gitmeye karar verdim.

Instagram’da araştırma yapmayı erteliyordum ve daha önce birçok kez fark ettim ki, aniden bir aydınlanma yaşadım: ünlülerin, modellerin, Insta yıldızlarının yaptığı ve çılgın bir egzersiz var. Pilates.

Aktris Kate Hudson, “Pilates, günümü daha iyi hale getiriyor ve bu doğru gerçek” diyor. “Bir sınıfı her bitirdiğimde iki santim daha uzun, daha hafif ve daha relaks hissediyorum. Daha önce pilates’i denedim ve sevmiştim ama asla gerçekten yapmamıştım, 20’den biri olduğunuz ve aynı egzersizleri yaptığınız ve doğru yapıp yapmadığınızdan emin olmadığınız büyük stüdyolarda yaptım.

Pilates kaslara nasıl katkı sağlıyor?

Ve sonra Pilatesle tanıştım ve her şey değişti. Ama cidden… Victoria’nın gizli modeli Georgia Fowler, Elle Ferguson, Pip Edwards, Nicole Warne gibi pilatesin sihrine kapıldım. Çünkü pilates, uzun ve yağsız uzuvlar yaratan daha küçük kas gruplarını, geleneksel egzersiz ve ağırlık eğitiminin aksine, toplu olarak daha büyük kas gruplarını çalıştıran çalışmalarla ilgilidir.