İşte Dünyayı Sosyal Medyadan Motive Eden En İyi 15 ünlü Pilates Eğitmenleri!

İşte Dünyayı Sosyal Medyadan Motive Eden En İyi 15 ünlü Pilates Eğitmenleri!


Bu ilham verici Pilates etkileyicileri yıllarını zanaatlarını geliştirmek için harcadılar ve şimdi onu sosyal medya aracılığıyla dünyanın geri kalanına aktarmaya karar verdiler. Bu bireylerin her biri, çevrelerindeki herkesin yaşamını zihinsel, fiziksel ve duygusal olarak iyileştirmek için benzersiz bir amaç ile yaşıyor. İşte dünyanın en iyi 15 Pilates etkileyicisi:

15 Louise Taube

14 yıllık deneyime sahip olan Louise Taube, alanında lider ve uzman olarak tanınan bir Pilates meraklısıdır. Dans ve koreografide çeşitli sertifika ve derecelere sahip olan Louise, günlük hayatı için uyguladığı pilates hakkında geniş bir bilgi ve vizyon geliştirmiştir.

14 Emmanuelle Brown

Emmanuelle, coşkulu öğretim stili ve canlandırıcı kişiliği ile tanınır. Öğretileri ve uygulamalarında eski yoga tekniklerini yeni Pilates stilleri ile birleştiren, müşterilerine hayatlarını daha iyi ve anlamlı hale getirmek için benzersiz bir kombinasyon yaratan bütünsel bir eğitim uzmanıdır. Uzmanlığı kilo verme eğitiminden iskeletlerin yeniden hizalanmasına kadar uzanıyor.

13 Amy Jordan

Amy Jordan, WundaBar Pilates olarak bilinen şirketini resmi olarak başlatmadan önce ünlü bir antrenördü. Pilates’i başlangıçta bir hobi olarak başlattı ancak kısa sürede onunla birlikte gelen faydaları anladı. O andan itibaren, Amy Pilates’ten kazandığı faydaları dünyanın geri kalanıyla paylaşma misyonuna başladı. Zindeliği ve eğlenceyi bir araya getirme kabiliyeti Amy için çok memnun müşteri çekmiştir.

12 Peta Serrası

Peta Serras, profesyonel Pilates diplomalarına, fitness ve sağlıklı yaşam sertifikalarına ek olarak birçok tanınabilir başarıya sahiptir. Pilates alanındaki dikkat çekici çalışmaları, makalelerinde, videolarında ve “Stretching Serisi” olarak bilinen ünlü DVD dizisinde yansıtılıyor.

11 Karen Lord

Karen Lord, Pilates’i hobi olarak yapmaya başladı ama çok çabuk alıştırmada hissettiği fayda ve güçlenmeye bağımlı oldu. Karen, yaşam deneyimlerini benzersiz ve ikna edici bir şekilde paylaşmak için Pilates sınıflarıyla birlikte kendi web sitesini açan sertifikalı bir Pilates eğitmenidir. Pilates tarzı, müşterilerine daha sağlıklı beyinler, bedenler ve ruhlar sağlamak için Pilates’in eğlencesiyle birleştirilen yoğun bir eğitimin karışımı.

10 Michael Feigin

Michael Feigin, eğitimli ve sertifikalı bir fitness uzmanıdır. 25 yılı aşkın bir süredir fitness sektöründe kişisel bir eğitmen, beslenme uzmanı ve grup fitness eğitmeni olarak çalışmaktadır. Birçok Pilates ve fitness şirketinin sahibi ve ortak kurucusudur ve müşterileri için benzersiz Pilates rutinleri ve kursları vermektedir.

9 Hollie Grant

Hollie, bir fitness stüdyosu ve evde eğitim egzersizlerinin sağlayıcısı olan PilatesPT’in kurucusudur. Hollie’nin ana odağı, dışarı çıkmayı göze alamayacak kadınlara ya da sadece egzersiz yapmak için evlerinin yakınında olmak isteyenlere yöneliktir. Ünlü çevrimiçi eğitim planlarından biri “Model Yöntemi Çevrimiçi”. Egzersiz ve Pilates rutinleri araştırılmış ve daha iyi, daha güçlü ve daha sağlıklı vücutlara ulaşmak için tasarlanmıştır.

8 Christa Gurka

Fizyoterapist ve Pilates eğitmeni olarak Christa’nın çalışmaları, günümüzde sosyal medyadaki en iyi fitness rehberlerinden bazıları olarak kabul edildi. Rehabilitasyon, yaralanma önleme ve fizik tedavi konularında uzmanlaşmıştır. Christa’nın tutkusu ve pozitif enerjisi, dünya çapında ünlü sporcuların saygısını kazanmıştır.

7 Jenny Redford

Müziği yoga ile birleştirerek Jenny, müşterileri için benzersiz rutinler ve egzersiz programları hazırladı. Yeni yeniliklerle klasik Pilates’te uzmanlaşmıştır. Ayrıca doğum sonrası iyileşme ve restorasyon konusunda da uzmanlaşmıştır. Jenny her zaman halk sağlığını ve bilincini savunuyor.

6 Kirsten King

Kirsten King doğum sonrası Pilates gurusu! Pilates rutinlerini ve egzersizlerini öğrenmesi kolay. Ayrıca Fluid Form Pilates’te Direktör olarak görev yapmaktadır. Vücut tonlama ve abs şekillendirme teknikleri konusunda uzmanlaşmıştır.

5 Alycea Ungaro

Alycea Ungaro, dünyaca ünlü Pilates etkileyicisi ve öğretmen öğretmenidir. Gelecekteki Pilates öğretmenlerine eğitim ve kurslar verirken, müşterilerine de online dersler veriyor! Alycea, benzersiz Pilates rutinleri ve egzersiz programları sunan yüzlerce YouTube videosuna sahiptir.

4 Lottie Murphy

Genç ve enerjik bir Pilates eğitmeni olan Lottie Murphy dünyayı ele geçiriyor! Aynı zamanda sağlıklı bir yaşam tarzı blogcusu ve dans ve beden bilinci konusunda da uzmandır. Lottie, müşterilerine uygun vücut uyumu ve mükemmel duruş elde etmesi için benzersiz Pilates rutinleri ve egzersiz programı sunar. Ayrıca viral YouTube dersleriyle de harika bir sosyal medya varlığına sahip

3 Lisa Hubbard

Lisa ödüllü bir Pilates eğitmeni ve aynı zamanda Rhythm Pilates’in yaratıcısı ve kurucusu. Birçok şov ve dergide uluslararası saygın bir Pilates figürü. Pilates projeleri arasında DVD’ler ve ders kitapları bulunmaktadır.

2 Sylvia Bastiano

Klasik olarak eğitilmiş profesyonel bir balerin olan Sylvia, 1994’te Pilates okumaya başladı. O zamandan beri, dünyanın en ünlü Pilates eğitmenlerinden biri olarak gelişti. Öğretme metodolojisi, beden farkındalığı düzeyleri hakkında benzersiz ve derin bir deneyim içerir. Sınıfları eğlenceli ve yenilikçi ve daha fazlası için geri döneceksiniz!

1 Cassey Ho

Uluslararası olarak tanınan bir YouTube yıldızı ve internet kişiliği olan Cassey Ho, Amerikalı bir medya spor girişimcisi. İstisnai bir Pilates eğitmeni olmasının yanı sıra, aynı zamanda sağlıklı bir yaşam tarzı ve beden imajı geliştirmenin savunucusudur.